Ett svårt val...

Skidskytteförbundet presenterade idag landslagstruppen för kommande säsong och jag blev i måndags erbjuden en plats men har valt att tacka nej, främst på grund av två anledningar: 

För det första så är min uppfattning att det koncept och de riktlinjer som landslagsledningen lagt fram, kommer att göra det svårare för mig i arbetet gentemot mina sponsorer, samarbetspartners och arbetsgivare - främst mitt arbete i Försvarsmakten. Eftersom detta samarbete gör det ekonomiskt möjligt för mig att göra en elitsatsning i skidskytte så kommer jag prioritera att detta kan genomföras i kombination med min träning.

För det andra så vill jag kunna ha en dialog om och inflytande över min träning med hänsyn till min livssituation, detta för att jag tror att kvalitén på träningen blir bättre och att det för egen del höjer de viktiga aspekterna - motivation och passion - i mitt idrottande.

Det var ett svårt val att ge besked om igår och det har varit en hel del funderande och övervägande under dygnet efter att konceptet och riktlinjerna från landslagsledningen presenterades.
Nu väntas en hel del arbete från min sida i och med de nya förutsättningarna, men det är med nyfikenhet och målmedvetenhet jag går in i kommande skidskyttesäsong.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-