SM

Efter patrulltävlingen på militär-VM (där vi slutade 7:a) åkte jag direkt hem till Östersund för SM-tävlingarna.
På lördagens sprinttävlingen slutade jag 4:a med 0+2 i skytte, skidåkningen var inte så bra och det hade nog att göra med sviterna från patrulltävlingen dagen innan och den senaste veckans förkylning. Kroppen svarade bättre på jaktstarten där jag lyckades avancera en placering och ta bronsmedaljen.
Säsongen avslutades med SM-stafetten igår och för 4:e året i rad fick jag vara med och ta ett stafettguld med Tullus SG. Laget bestod av mig på första sträckan, Martin Ponsiuloma på andra, och Peppe Femling på sista. Jag gjorde en av säsongens bästa lopp med ett felfritt skytte. Glädjande att få avsluta säsongen med en bra stafettsträcka och framförallt ett riktigt bra skytte.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv