SM

Efter patrulltävlingen på militär-VM (där vi slutade 7:a) åkte jag direkt hem till Östersund för SM-tävlingarna.
På lördagens sprinttävlingen slutade jag 4:a med 0+2 i skytte, skidåkningen var inte så bra och det hade nog att göra med sviterna från patrulltävlingen dagen innan och den senaste veckans förkylning. Kroppen svarade bättre på jaktstarten där jag lyckades avancera en placering och ta bronsmedaljen.
Säsongen avslutades med SM-stafetten igår och för 4:e året i rad fick jag vara med och ta ett stafettguld med Tullus SG. Laget bestod av mig på första sträckan, Martin Ponsiuloma på andra, och Peppe Femling på sista. Jag gjorde en av säsongens bästa lopp med ett felfritt skytte. Glädjande att få avsluta säsongen med en bra stafettsträcka och framförallt ett riktigt bra skytte.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv