Isoleringscell i Sibirien

Lämnade VM och Finland i måndags och flög österut till Khanty-Mansiysk i Sibirien för de sista VC-tävlingarna. Dessvärre fick jag ont i halsen igår och inte är det bättre idag. Ingen kraftig förkylning men tillräcklig för att det inte blir någon start på sprinten ikväll då det finns risk för allvarligare komplikationer när man tävlar med halsont. Dessutom väntar militär-VM nästa vecka, säsongens viktigaste tävlingar för min del, så jag kurerar mig på hotellrummet tillsvidare. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv