Isoleringscell i Sibirien

Lämnade VM och Finland i måndags och flög österut till Khanty-Mansiysk i Sibirien för de sista VC-tävlingarna. Dessvärre fick jag ont i halsen igår och inte är det bättre idag. Ingen kraftig förkylning men tillräcklig för att det inte blir någon start på sprinten ikväll då det finns risk för allvarligare komplikationer när man tävlar med halsont. Dessutom väntar militär-VM nästa vecka, säsongens viktigaste tävlingar för min del, så jag kurerar mig på hotellrummet tillsvidare. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv