Lugna dagar

Dagarna passerar förbi ganska så smärtfria. Mellan enstaka träningspass så blir det en hel del tid på internet, studerande och samkväm (skitsnack och kaffedrickande) med laget.
Jag har lätt för att bli rastlös under tävlingssäsongen i och med att det är mindre fysisk belastning på kroppen än under träningssäsongen, kroppen får mer energi och jag känner mig ganska lat när det blir en hel del stillasittande mellan tävlingarna. Fast det är så det ska vara - stilla och lugnt mellan tävlingarna men full fart när det väl är tävling.
Idag har vi herrar haft träning på förmiddagen eftersom damerna har sin distanstävling ikväll. Jag är reserv för distanstävlingen i morgon men är helt inställd på att tävla om någon i laget skulle bli sjuk.
Under eftermiddagen tog jag en promenad in till ett kafé här i Joensuu och började skriva ner lite idéer om träningen inför nästa säsong, tankar och idéer som har kommit upp allt eftersom tävlingssäsongen pågått. Jag har fortfarande fullt fokus på den här säsongen så därför är det bra att få ner det på papper så att det inte är bortglömt när väl nästa träningssäsong drar igång i maj.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv