Framåt!

Nu är jag igång med träningen igen och kroppen känns bättre och bättre för varje dag som går. På liknande sätt som sjukdomsperioden gett ett fysiskt avbrott i tävlingssäsongen så har det blivit ett mentalt avbrott. Jag är ändå fokuserad på att göra det bästa av situationen och som alltid försöka prestera så bra som möjligt under kommande tävlingar där VM i Finland väntar närmast.

Framåt!

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

-