Framåt!

Nu är jag igång med träningen igen och kroppen känns bättre och bättre för varje dag som går. På liknande sätt som sjukdomsperioden gett ett fysiskt avbrott i tävlingssäsongen så har det blivit ett mentalt avbrott. Jag är ändå fokuserad på att göra det bästa av situationen och som alltid försöka prestera så bra som möjligt under kommande tävlingar där VM i Finland väntar närmast.

Framåt!

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

-