Antibiotika

Blev sjuk igen dagen innan tävlingarna började i Nove Mesto, så det var bara att vända hemåt igen. Efter att ha ätit antibiotika i några dagar känns kroppen bra och träningen börjar i morgon. Men det blir tyvärr inga tävlingar för mig i Holmenkollen, jäkligt trist att missa flera av världscuptävlingarna denna säsong. 

Även fast jag allra helst vill tävla nu under tävlingssäsongen så är hälsan viktigast, och nu får jag tid att komma igång med träningen igen innan några viktiga tävlingar väntar framöver med bland annat militära-VM på hemmaplan i Boden 23-28 mars.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv