Antibiotika

Blev sjuk igen dagen innan tävlingarna började i Nove Mesto, så det var bara att vända hemåt igen. Efter att ha ätit antibiotika i några dagar känns kroppen bra och träningen börjar i morgon. Men det blir tyvärr inga tävlingar för mig i Holmenkollen, jäkligt trist att missa flera av världscuptävlingarna denna säsong. 

Även fast jag allra helst vill tävla nu under tävlingssäsongen så är hälsan viktigast, och nu får jag tid att komma igång med träningen igen innan några viktiga tävlingar väntar framöver med bland annat militära-VM på hemmaplan i Boden 23-28 mars.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv