Feber

Under uppvärmning på sprinten kände jag att benen saknade det "tryck" jag haft under de senaste tävlingarna. Sprinten blev också slitsam men det var först dagen efter under ett lätt träningspass jag kände att något inte stod rätt till. När jag sedan kom tillbaka till boendet fick jag snabbt feber på 39 grader och beslutet att åka hem igår var lätt, om än väldigt trist, att ta.

Nu är det fosterställning/soffläge som gäller men jag hoppas att jag kan vara igång med träningen framåt helgen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv