Pre-competition

Idag på förmiddagen var det träning för oss herrar innan damernas stafett. Kroppen känns lite seg, men det var väntat efter en lång resdag igår. Med 1h skidåkning och några impulser är förhoppningen att få igång kroppen inför stafetten där jag kör 3:e sträckan (Tobias, Ted, jag och Peppe). Skyttet kändes stabilt med bra resultat.

De yttre förhållandena är fina med natursnö i spåret som annars brukar vara en bristvara här nere.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv