Besvikelse II

Ser fram emot juluppehållet efter denna "trimester". Mina resultat så här långt har inte varit bra, främst på grund av mitt skytte.
Det positiva är att min prestation i skidspåret blir bättre: 1:08 efter snabbaste är "ok" men hade ändå inte räckt speciellt långt (även med ett felfritt och snabbt skytte) då dagens sprinttävling var den jämnaste jag sett: 18 åkare inom 1 minut, topp-55 inom 2 minuter och 18 av 103 tävlande sköt fullt.
Bilden visar min träffbild i det liggande skyttet. De tre kantskotten uppe till väster är någon millimeter på fel sida för att ge träff, om kantskotten tagit någon millimeter på rätt sida hade dagens resultat varit en annan. Men så är det i skidskytte: kantskotten jämnar ut sig över tid och att faktumet "om" gäller för alla.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv