Besvikelse

Tävlingarna i Hochfilzen blev en besvikelse för min del - inga världscuppoäng, tre bom på sprinten med placering 60+ (och därmed inte kvalificerad till jaktstarten) och två straffrundor på stafetten är inte mycket att hänga i julgranen. Men en ny tävling väntar i Pokljuka på fredag och min revanschlust är extremt hög just nu.

Bilden visar min träffbild från stafetten.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv