Besvikelse

Tävlingarna i Hochfilzen blev en besvikelse för min del - inga världscuppoäng, tre bom på sprinten med placering 60+ (och därmed inte kvalificerad till jaktstarten) och två straffrundor på stafetten är inte mycket att hänga i julgranen. Men en ny tävling väntar i Pokljuka på fredag och min revanschlust är extremt hög just nu.

Bilden visar min träffbild från stafetten.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv