Långsam

Med 0+1 i skytte visar resultatlistan att det gick långsamt, både på skjutvallen och i spåret. Jag hade förväntat mig mer fart i kroppen under tävlingarna, men strategin för att få igång kroppen till att kunna åka fortare framöver ligger fast - lugna distanspass, hårda och korta intervaller samt explosiv styrketräning.
Skjutresultatet har varit godkänt under helgen med 80% träff i lördags och 90% igår som ligger i linje med målet om 85% träff i genomsnitt. Det känns bra att få in träffarna i skyttet (speciellt under söndagens svåra förhållanden med vind och snöfall) och att de nya skjutrutiner som jag jobbat in tillsammans med Jonas Jacobsson och Henrik Gustavsson ger resultat. All fokus i skyttet framöver ligger på att träffa med de nya skjutrutinerna, att öka skjuthastigheten ligger en bit framåt i tiden just nu.  

Nästa tävling för mig blir distanstävlingen under WC i Östersund den 3:e december.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv