I jakten på snö

På grund av snöbrist i Östersund har jag letat mig ner till Idre Fjäll för att få bra träning på snö innan tävlingarna börjar nästa helg. Slingan som går att åka på just nu är 1,2km lång och det blir snabbt trängsel under träningarna då flera andra skidskyttar och längdskidåkare hittat hit.

För att hitta åkformen till helgen så varvar jag riktigt lugna träningspass med några riktigt hårda träningpass samtidigt som träningsmängden sänks. Idag var en lugnare dag och i morgon blir det testrace med U- och universitetslaget, detta blir en bra "genomkörare" för att få tävlingsvana, både för kroppen och huvudet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv