Ny flightcase

Sedan missödet efter förra flygningen med geväret så bestämde jag mig för att införskaffa en säkrare flightcase. För något man inte vill ska haverera ute under tävlingssäsongen är geväret, dels så blir det en extra sak att försöka ordna till om någon del skulle gå sönder i samband med flygning och som tar extra energi och fokus från själva tävlandet, och sedan är det inte säkert att det går att ordna beroende på vart man är i världen. Att försöka få tag i en snickare eller vapentekniker i Sibirien och överkomma språksvårigheterna är nog inte det enklaste.
Den som har gjort den nya flightcasen är Danne Ekberg på Flight Case Of Sweden AB som är ett företag härifrån Östersund. Flightcasen har plats för ytterligare en gevärsstock som jag kommer att få tillverkad till säsongen 2015/2016 för att ytterligare vara beredd på ett missöde som kan ske ute i skidspåret.
Klicka på bilden för att få en närmare titt på ett fint arbete som kommer att hålla min käraste utrustningsdetalj säker i vinter.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-