Lunchföreläsning på Gamla Teatern

Nu på fredag den 14:e kommer jag att medverka i en lunchföreläsning om Bemer tillsammans med Lena Svedevall från Hälsobyrån i Östersund. Jag kommer att berätta om min vardag som skidskytt och hur Bemer hjälper mig i min idrottssatsning. Lena kommer att berätta mer ingående om företaget och dess produkter (som ni också har möjligheten att få prova på plats), och jag kan intyga att det kommer att bli en intressant föreläsning med bland annat några häftiga videoklipp från mikrocirkulationen i kroppen!
Så passa på att få veta mer om Bemers produkter och samtidigt äta en av stans godaste lunchbufféer på Gamla Teatern mellan kl 11:30-13:00 nu på fredag.
Vi ses där!
Se hela inbjudan i pdf-filen >

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv