IFS

Jag kan med stor glädje meddela att det blir ett fortsatt samarbete med IFS. Det känns extra roligt att få fortsätta ett samarbete med en partner som varit med under en längre tid och som delar mina uppfattningar från mitt idrottande om engagemang och professionalism i sin egen verksamhet. IFS har stöttat mig sedan 2011 och varit en avgörande del i min utveckling så här långt. Tillsammans siktar vi nu vidare - framåt, uppåt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-