Laktat

Återhämtning igår, hårdkörning idag. Kroppen börjar svara bättre efter förkylningen förra veckan och skyttet blir sakta men säker bättre efter övergången från barmark till snö.
Bilden visar pulskurvan från dagens intervallpass. Dessa intervallpass är lite kortare men mer intensiva, detta för att tvinga kroppen att ta hand om (buffra) mjölksyran som bildas. Efter sista intervallen mätte jag upp 10,1 mmol/l i laktat. Vid en av liggserierna låg pulsen på ca 165 slag/min då jag började skjuta, varefter den hinner sjunka till ca 135 slag/min när skjutserien är klar efter ca 30 sekunder.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv