Laktat

Återhämtning igår, hårdkörning idag. Kroppen börjar svara bättre efter förkylningen förra veckan och skyttet blir sakta men säker bättre efter övergången från barmark till snö.
Bilden visar pulskurvan från dagens intervallpass. Dessa intervallpass är lite kortare men mer intensiva, detta för att tvinga kroppen att ta hand om (buffra) mjölksyran som bildas. Efter sista intervallen mätte jag upp 10,1 mmol/l i laktat. Vid en av liggserierna låg pulsen på ca 165 slag/min då jag började skjuta, varefter den hinner sjunka till ca 135 slag/min när skjutserien är klar efter ca 30 sekunder.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv