Muonio

Sedan i lördags befinner jag mig på andra sidan gränsen till Finland, närmare bestämt i Muonio. Tillsammans med resten av skidskyttelandslaget genomför vi nu det sista träningslägret innan tävlingssäsongen börjar, och denna gång på snö! Träningen består fortfarande av mycket mängdträning, varvat med styrketräning och några riktigt hårda fartpass för att förbereda kroppen inför tävlingarna som väntar i slutet av november.
Sida vid sida i skidspåret finns även mina kollegor från det militära landslaget. De senaste dagarnas blidväder har tagit hårt på den sparade snön, men kallare väder har dragit in och det väntas hålla i sig framöver. Just nu finns det ca 6km skidspår som efter omständigheterna är "helt ok", vi nöter på varv efter varv med våra sämre träningsskidor då snön innehåller en hel del sten och grus. Förhoppningsvis ska det komma natursnö framåt helgen och personalen på området gör ändå ett bra jobb med de spår som finns.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv