Saccosäck

Åkte till Åkersjön igår kväll och sprang Ostlöpet, ett 16km långt terränglopp mellan Skärvången och Åkersjön. Ett trevligt och tufft lopp med några starka skidåkare i täten. Jag tog mig i mål på en 5:e plats med tiden 1:08:18. Det blev hur som helst ett bra pass där första 6 km var konstant uppför. Högsta puls under loppet blev 177, en liten bit kvar mot mitt 183 i maxpuls men responsen i kroppen börjar svara bättre än den tidigare "saccosäcks känslan".

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

  • Mamma » Sommarsnuva:  ”Älgkött i frysen blir bra!!!”

  • Anneli » Blöjvecka:  ”Jag är nyfiken på vad det blev till middag den där dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-