Back to work.

"Semestermånaden" april är över och träningssäsongen är i full gång.
Upplägget inför kommande träningssäsong är i stort sett samma som förra säsongen, förutom några justeringar i träningsinnehåll som förhoppningsvis ska höja kvalitén och resultaten från träningen ytterligare. Under kommande säsong kommer jag också att arbeta mer strukturerat och regelbundet i mina sociala medier, vilket ska ge er (mina följare) mera innehållsrika uppdateringar och en intressantare läsning om min verksamhet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

  • Mamma » Sommarsnuva:  ”Älgkött i frysen blir bra!!!”

  • Anneli » Blöjvecka:  ”Jag är nyfiken på vad det blev till middag den där dagen!”

Bloggarkiv