Hyvää!

Bra laginsats idag: Tiio 7:a, Tobias 11:a, Martin 23:a och jag 32:a.
Min insats på skjutvallen resulterade i 0+2+0+2, inte bra - men bättre.

Tyvärr är min fysiska form inte bättre och det blev en utmaning att ta mig runt banan med hedern i behåll. Tror inte att mitt tidiga startnummer (nr 3) i blötsnön är anledningen till en långsam åktid, vilket också kompenserades med ett suveränt jobb av vallarna som gav oss "raketer" under fötterna. Åkformen är bara dålig för tillfället, så är det ibland.

Nu är det återhämtning fram till sprinten på lördag.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

  • Mamma » Sommarsnuva:  ”Älgkött i frysen blir bra!!!”

  • Anneli » Blöjvecka:  ”Jag är nyfiken på vad det blev till middag den där dagen!”

Bloggarkiv