Snöyra

Snöyra under dagens sprint. Efter en felbedömning av vinden i det liggande skyttet som resulterade i 3 bom, höll jag ihop det ståendet skyttet bra med endast 1 bom. Tyvärr så har det inte svarat bra i skidåkningen under helgen och dagens åkning är inget att julskylta med.

Eftersom skidskyttestadion här i Östersund är stängd för de som inte tävlar under världscupen, kommer jag att leta mig till en alternativ träningsort under kommande vecka. Vilka tävlingar som väntar härnäst beror på uttagningarna till kommande världscup/IBU-cup, som tas ut efter nästa helg.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

  • Mamma » Sommarsnuva:  ”Älgkött i frysen blir bra!!!”

  • Anneli » Blöjvecka:  ”Jag är nyfiken på vad det blev till middag den där dagen!”

Bloggarkiv