Vinter

Snö och kyla, ovant men härligt med riktig vinter när tävlingssäsongen drar igång.
Igår tränade jag första passet efter förkylningen, men den har satt sina spår i kroppen och jag känner mig inte redo att dra igång tävlingssäsongen med två tävlingar i helgen. Därför avstår jag morgondagens sprint och siktar in mig på att göra ett bra lopp på masstarten på söndag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

  • Mamma » Sommarsnuva:  ”Älgkött i frysen blir bra!!!”

  • Anneli » Blöjvecka:  ”Jag är nyfiken på vad det blev till middag den där dagen!”

Bloggarkiv