Svensk sommar

Dagarna rullar på i full fart. Sedan lägret i Boden har jag tränat på i Östersund, några dagar tillsammans med finska skidskyttelandslaget och nu även med USAs skidskyttelandslag som är här på träningsläger. På måndag väntar ett testrace tillsammans med dom och det blir en bra värdemätare för hur jag nu ligger till träningsmässigt, både på den fysiska- och skyttedelen.
Jag blev dock förkyld i slutet på den senaste träningsperioden, ett tråkigt avbrott i träningen men kanske inte så konstigt att det inträffade med tanke på det skiftande och ofta bistra vädret denna sommar. Sedan några dagar tillbaka är jag igång med träningen igen och förkylningen ska nog inte påverka träningseffekten till tävlingssäsongen i någon större utsträckning.
Mellan all träning och arbete i idrottandet är det bra att få koppla av och ägna sig åt något annat för en stund och fylla på med energi. Som en känd norsk skidskytt en gång sa: -"Man må ha kul!". Så under förra helgen gjorde jag och vännen Pontus Olsson, tillika läkarstudent och före detta elitaktiv skidskytt, ett besök i Stockholm och AC/DCs konsert på Friends Arena. En mäktig show som jag sett framemot sedan jag lyckades komma över ståplatsbiljetter från en taskig internetuppkoppling i Pokljuka i vintras.
Jag har även tillbringat några dagar i släktens sommarstuga i Saltvik utanför Hudiksvall (bilden) för att hinna med lite blåbärsplockning och få umgångs med familjen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

  • Mamma » Sommarsnuva:  ”Älgkött i frysen blir bra!!!”

  • Anneli » Blöjvecka:  ”Jag är nyfiken på vad det blev till middag den där dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-