Huvudstaden

Under helgen gjorde jag ett besök i Stockholm för möte med FM Elit och min sponsor Venkanto/Triathlonbutiken om kommande verksamhet. Flera bitar börjar nu falla på plats efter förra veckans beslut om att stå utanför landslaget. Det blir som sagt mer att planera och genomföra själv i arbetet utanför själva träningen, även fast det tar mycket energi och tid så är det inspirerande och lärorikt för min personliga utveckling.
Bilden är från ett intervallpass i Hammarbybacken med min syster som coach/fotograf.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

  • Mamma » Sommarsnuva:  ”Älgkött i frysen blir bra!!!”

  • Anneli » Blöjvecka:  ”Jag är nyfiken på vad det blev till middag den där dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-