Feber

Under uppvärmning på sprinten kände jag att benen saknade det "tryck" jag haft under de senaste tävlingarna. Sprinten blev också slitsam men det var först dagen efter under ett lätt träningspass jag kände att något inte stod rätt till. När jag sedan kom tillbaka till boendet fick jag snabbt feber på 39 grader och beslutet att åka hem igår var lätt, om än väldigt trist, att ta.

Nu är det fosterställning/soffläge som gäller men jag hoppas att jag kan vara igång med träningen framåt helgen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

  • Mamma » Sommarsnuva:  ”Älgkött i frysen blir bra!!!”

  • Anneli » Blöjvecka:  ”Jag är nyfiken på vad det blev till middag den där dagen!”

Bloggarkiv