Besvikelse

Tävlingarna i Hochfilzen blev en besvikelse för min del - inga världscuppoäng, tre bom på sprinten med placering 60+ (och därmed inte kvalificerad till jaktstarten) och två straffrundor på stafetten är inte mycket att hänga i julgranen. Men en ny tävling väntar i Pokljuka på fredag och min revanschlust är extremt hög just nu.

Bilden visar min träffbild från stafetten.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

  • Mamma » Sommarsnuva:  ”Älgkött i frysen blir bra!!!”

  • Anneli » Blöjvecka:  ”Jag är nyfiken på vad det blev till middag den där dagen!”

Bloggarkiv