IFS

Jag kan med stor glädje meddela att det blir ett fortsatt samarbete med IFS. Det känns extra roligt att få fortsätta ett samarbete med en partner som varit med under en längre tid och som delar mina uppfattningar från mitt idrottande om engagemang och professionalism i sin egen verksamhet. IFS har stöttat mig sedan 2011 och varit en avgörande del i min utveckling så här långt. Tillsammans siktar vi nu vidare - framåt, uppåt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

  • Mamma » Sommarsnuva:  ”Älgkött i frysen blir bra!!!”

  • Anneli » Blöjvecka:  ”Jag är nyfiken på vad det blev till middag den där dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-